Organiseer de Olympische Spelen bij jou thuis

Organiseer de Olympische Spelen bij jou thuis

Waren jullie ook zo'n hevige supporters van de Olympische Spelen? Spanning en competitie zo dicht bij de deur, met maar liefst 10 medailles voor de Belgen 🇧🇪

Waarom zou je het plezier van de Spelen niet thuis verderzetten? Organiseer je eigen Olympische Spelen in de living, in de achtertuin of op de oprit. Plan een zomerse dag vol sportieve activiteiten. Wie wint bij jullie de gouden medaille? 

1. OMY kleurposter sportsclub



Begin je Olympische dag met een creatieve activiteit en breng je atleten meteen in Olympische sferen met deze OMY kleurposter Sportsclub. Laat hen deze gigantische kleurposter inkleuren terwijl ze leren over verschillende sporten en atleten. Een superleuke én educatieve manier om de dag te starten!

Bestel je kleurposter hier 

2. Organiseer een tornooitje voetbal of handbal

Voetbal is één van de populairste sporten ter wereld. Met onze Megaform Indoor voetbal kun je een spannend indoor voetbaltoernooi organiseren. De bal is perfect om binnenshuis te spelen, zodat je ook tijdens slecht weer binnen kan spelen. Aanradertje! 

Handbal is een snelle en spannende teamsport die perfect is voor een mini-Olympische Spelen thuis. Deze Fairtrade handbal is ideaal voor kinderen en jongere spelertjes! Fun verzekerd! 

De Cats hebben het fantastisch gedaan op de Spelen en hadden een medaille binnen handbereik. Laat je kinderen hun basketbalvaardigheden verbeteren met deze basketbal. Perfect voor een potje basketbal in de achtertuin of op de oprit! 

Bestel je basketbal hier 

Bestel je handbal hier 

Bestel je voetbal hier

3. Vul aan met onze EXIT Stalen voetbaldoeltjes

Geen voetbalwedstrijd is compleet zonder goals. Deze set van twee stalen voetbaldoeltjes van EXIT is robuust en duurzaam, perfect voor een thuiswedstrijden. De doelen zijn gemakkelijk op te zetten en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Ideaal! 

Bestel je goals hier 

4. Wie wordt in huis de curlingwinnaar? 

Ja, curling is een wintersport, en die komt pas aan bod op de Winterspelen van 2026. Maar het is een unieke en strategische sport die iedereen kan proberen. Met de BS Toys Indoor Curling set kun je deze grappige sport in je eigen woonkamer spelen. Het is een superleuke manier om iets nieuws te proberen en het zorgt gegarandeerd voor plezier. Wedden? 

Bestel je curling set hier 

5. Skaten is ook een Olympische sport


Voor de avontuurlijke deelnemers hebben wij deze Megaform Multiramp, perfect voor skaten maar ook om te fietsen of steppen. De ramp is ideaal om je kleine skaters voor te bereiden op de Olympische spelen! Laat ze hun beste trucs tonen!

Bestel je skateramp hier 

6. Fiets Evenepoel en Van Aert achterna 

Voor de jongste deelnemers van de Olympische Spelen is onze Wishbone loopfiets een perfecte keuze. Deze houten loopfiets is duurzaam en veilig, en helpt kinderen hun balans en coördinatie te verbeteren terwijl ze plezier hebben.  En misschien dat ze straks ook brons en goud halen zoals hun grote voorbeelden Van Aert en Evenepoel? 

Bestel je loopfiets hier 

7. Kinderyogamat voor turnen en trampolinespringen

Misschien schuilt er wel een kleine Nina Derwael in jouw kind? Want ja, turnen én trampolinespringen zijn ook Olympische sporten! Met onze kinderyogamat kunnen kinderen veilig turnen en hun flexibiliteit en kracht verbeteren.  

Bestel je kinderyogamat hier 

 

Back to blog